04 Nisan 2023


Tüm Gönüldaşlarımıza Çağrımızdır

Tüm gönüldaşlarımıza çağrımızdır

Bismihî Teâlâ

Bizim anlayışımızda Siyaset; Allah’ın Arzı’nda insanoğluna biçilen misyonun gereğini yerine getirmek için toplumun geleceğini inşa eden projeler üreterek toplumu yönetmeye aday olmaktır. Her işin zorluğu olduğu gibi siyasetin de zorlukları, sıkıntıları ve yerine getirilmesi gereken fedakârlıkları vardır.

Bizim siyasi anlayışımıza göre parti çalışmaları; ilahi rızayı kazanmak, kulluk vazifesini yerine getirmek için ibadet bilinci ile Allah’ın emri olan adaletin tesisi için yapılmalıdır. Bu hedefi gerçekleştirmek için çalışmalarda birlik ve beraberlik olmazsa, ilahi rıza ve ihlas olmazsa, ibadet bilinci olmazsa, samimiyet, fedakârlık ve özveri olmazsa; başarı olmaz, muvaffakiyet olmaz ve istenilen netice alınmaz. Netice, ilkelerden taviz vermeden istikamet üzere kalarak elde edilir.

İslam’ı ölçü alarak hayatlarını sürdüren bizler zorlukları aşmayı ve fedakârlıkları yerine getirmeyi hedefleyerek partimizi kurduğumuz 19 Aralık 2012 tarihinden bu yana siyasi çalışmalarımızı sürdürdük. Gün oldu üzüldük, gün oldu sevindik ama Elhamdülillah bir an bile; doğrudan şaşmadan, haktan ayrılmadan ve ilkelerimizden taviz vermeden inanç ve azimle bugünlere geldik.

Değerlerimizi muhafaza ederek istikametle yaptığımız çalışmalar ve içinde bulunduğumuz siyasi konjonktür gereği aldığımız kararlar kimi çevreleri ciddi manada rahatsız etti. Sesimizin siyaset alanında yükselmesine ve etkimizin artmasına tahammül edemeyenler her türlü ahlaksızlığa başvurarak partimiz hakkında kara propagandalara başvurdu. Bunu yapanların hedefleri bellidir, sicilleri kirli ve karanlıktır. Partimizin siyasi etkisinin artması ve günden güne güçlenmesi, bu kesimlerin amaçlarına ket vuracaktır.

Bugün geldiğimiz süreç hem partimiz için hem de Türkiye siyasetinin geleceği açısından bir dönüm noktasıdır. Bu süreçte hakkın ve hakikatin ikamesi için çalışan HÜDA PAR’ın sesinin yükselmesi, mesajlarından toplumun haberdar olması ve karalama faaliyetlerinin boşa çıkarılması için memleketin ve nesillerin geleceği konusunda kaygısı olan bütün kardeşlerimizle birlikte hareket etmeyi önemsiyor ve buradan çağrıda bulunuyoruz.

İnsanımızın, duyarlı ve hassasiyet sahibi kişilere ihtiyacı vardır. Toplumun, İslam’ı ölçü alarak hayatını sürdüren şuurlu Müslümanların çözüm reçetelerine ihtiyacı vardır. Siyaset kurumunun, yalan söylemeyecek, iftira atmayacak, basit bir dünyalık menfaat adına dürüstlükten ayrılmayacak inançlı insanlara ihtiyacı vardır.

Türkiye’nin HÜDA PAR’ın kardeşlik, birlik ve adalet anlayışına ve “Önce İnsan Öncelik Adalet” düsturuna ihtiyacı vardır. Bu sebeplerden dolayı hakkın sesinin yükselmesini ve yeryüzünde adaletin tesis edilmesini isteyen herkes için gün sorumluluk alma günüdür. Gün kişisel hesapları, kırgınlıkları ve küskünlükleri bir kenara bırakıp kutlu dava için hizmet etme günüdür.

Bizler, halkımızın ve insanlık ailesinin geleceği için kaygı duyan ve gelecek nesillere dair derdi olan herkese elimizi uzatıp onlarla birlikte milletimize ve memleketimize hizmet etmek istiyoruz. Bizler, üzerine düşen görevi davaya hizmet bilinciyle eksiksiz yerine getiren, halkın dert ve sorunlarıyla ilgilenen, yeni bir heyecan ve yeni bir seferberlik ruhuyla saha çalışmalarını yapacak kardeşlerimizle birlikte yol yürümek istiyoruz.

Bu vesileyle, başta geçmiş dönemlerde hizmet etmiş, görev yapmış, emek harcamış veyahut hizmeti olmamışsa bile bundan sonra faydalı olmak ve teşkilatlarda görev almak isteyen bütün HÜDA PAR gönüllülerini yanımızda görmek istiyor, onları aktif çalışmalara katılmak ve destek sunmak için il ve ilçe başkanlıklarımıza davet ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle partimizin bundan sonra yapacağı çalışmaların hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyor, hepinizi saygıyla selamlıyoruz. Davamızın sonu Allah’a hamd etmektir.

HÜDA PAR Teşkilat Başkanlığı

© Copyright 2023. Bütün Hakları Saklıdır.